увійти

Забули пароль?

Угода користувача Marshmallow 


Терміни

Угода - публічний договір на використання послуг Сайту

Сайт - веб-сайт інтернет магазину marshmallow.com.ua

Продавець – адміністрація веб-сайту інтернет-магазину marshmallow.com.ua, ФОП Ольшевська Олександра Віталіївна (місцезнаходження: 04078, м. Київ, вул Сергія Данченко, 1/2/60). Фізична особа-підприємець, яка розміщує на Сайті інформацію про товари, які реалізує.

Покупець — фізична особа, відвідувач Сайту, що переглядає інформацію на сайті і/або замовляє та/або отримує Товари для особистих потреб

Замовлення — належним чином оформлений запит Покупця на придбання та доставку Товару 

Товар — кондитерські вироби, інгредієнти та аксесуари, що пропонуються до продажу на Сайті

 

1. Загальні положення

1.1. Прийняття умов Угоди є рівносильним договору, підписаного між Продавцем і Покупцем. Здійснюючи замовлення Товару Покупець приймає правила і умови користування Сайтом, зазначені в Угоді. Якщо Покупець не згоден з правилами та умовами він зобов’язаний припинити використання Сайту.

1.2. До відносин між Покупцем і Продавцем застосовуються положення законодавства України. Представлені на сайті Товари та Угода є публічною офертою.

1.3. Продавець має право у будь-який час вносити зміни до даної Угоди в односторонньому порядку, шляхом розміщення нової редакції Угоди на Сайті без додаткового повідомлення Покупця. Нова редакція вступає в силу з дати публікації на Сайті, якщо інше не буде зазначено в Угоді.

1.4. Продавець має право на переуступку (або інший способі передачі своїх прав та обов’язків) третім особам.

1.5. Сайт може тимчасово, частково або повністю бути недоступним внаслідок проведення робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру без попередження Покупця.

1.6. Якщо окремі положення або пункти Угоди будуть визнані недійсними або незаконними, то таке положення може бути виключено з Угоди, і замінено новим положенням. Причому така заміна не призводить до перегляду Угоди або визнання всієї Угоди недійсною.

 

2. Товар

2.1. На Сайті пропонуються до продажу Товари, в тому числі, але не виключно кондитерські вироби, інгредієнти та аксесуари. У разі відсутності Товарів, Продавець має право виключити такий Товар із Замовлення та повідомити про це Покупця через електронну адресу, вайбер або за телефоном, зазначеним Покупцем.

2.2. На Сайті зазначається основна інформація про товари та фотографії. Фотографії є ілюстраціями до Товару та можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару. У разі невідповідності Продавець не зобов’язується оновлювати їх.

2.3.Інформація (опис) про Товар може міститися на самому Товарі, його упаковці або безпосередньо на Сайті. Продавець може надавати додаткову наявну інформацію про Товар за запитом Покупця за допомогою засобів дистанційного зв’язку.

2.3. Продавець може в односторонньому порядку змінити ціну Товару, зазначену на сайті. Право не поширюється на замовлений та вже оплачений Товар.

 

3. Прийом та обробка Замовлень

3.1. Покупець може оформити запит на придбання та доставку Товару, який є в наявності і представлений на Сайті. 

3.2. Замовлення приймаються за допомогою Сайту marshmallow.com.ua, через електронну адресу та по телефону, що зазначені на Сайті в розділі Контакти. 

Оформлення замовлення в електронному вигляді здійснюється шляхом додавання Покупцем товару у «Кошик» на Сайті, а також на офіційних сторінках Продавця в соціальних мережах Facebook та Instagram, тощо. Покупець самостійно перевіряє правильність вибору Товару, заповнює інформацію про себе, адресу доставки, спосіб доставки та спосіб оплати, і оформляє Замовлення.

3.3. Покупець є відповідальним за достовірність даних, зазначених у формі Замовлення та  за надання помилкових або неправдивих відомостей, що спричинило неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов’язань перед Покупцем.

3.4. Після розміщення Замовлення на Сайті, Покупець отримує автоматичне повідомлення на зазначену в Замовленні електронну адресу та очікує зворотній зв’язок від менеджера в електронному вигляді або за телефоном для уточнення деталей Замовлення.


4. Оплата Товару

4.1. Ціна Товару на Сайті зазначена в гривнях.

Умови оплати регламентуються розділом «Оплата і доставка».

4.2. Ціна товару не включає в себе комісію і додаткові збори банків та платіжних систем. Покупець самостійно і за свій рахунок сплачує такі збори. Розмір комісії або додаткового збору повідомляє відповідний банк та платіжна система.

4.3. Покупець може сплатити за Товар: онлайн банківською картою Visa и MasterCard без коміссії, на карту Приват банку через зручний додаток, термінал або касу банку напротязі  3-х днів з моменту оформлення Замовлення або на вказану дату, що була узгоджена в індивідуальному порядку; сплатити за Товар готівкою на місті при отриманні (самовивіз, доставка кур’єром); внести оплату за безготівковим розрахунком. Вибір оплати здійснюється при оформлені Замовлення Товару.

4.6. Продавець має право надавати знижки на Товари. Умови знижок зазначаються Продавцем та можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку.


5. Доставка Замовлень

5.1. Доставка Замовлень здійснюється по всій території України перевізником «Нова пошта» або кур’єрською службою по м. Київ (далі разом – Перевізник) на адресу, зазначену Покупцем під час оформлення Замовлення.

5.2. Доставка Товару Покупцю здійснюється у спосіб, визначений в розділі «Оплата і доставка».

5.3. Відправка Замовлень здійснюється тільки після підтвердження платежу та за умов наявності Товару. 

5.4. При отриманні Замовлення Покупець здійснює огляд на відповідність асортименту, комплектності та якості та наявності дефектів на упаковці. У разі невідповідності, для вирішення ситуації Покупець може  зателефонувати за номером (068) 081 05 30 або повідомити на електронну адресу shop@marshmallow.com.ua.

5.5. Доставка Товару — окрема послуга, яка не є невід’ємною частиною Товару.


6. Конфіденційність та персональні дані

6.1. Продавець збирає та обробляє персональну інформацію, яку Покупець надає самостійно під час реєстрації або оформлення Замовлення відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та Угоди.

6.2. Персональні дані збираються і обробляються з метою надання Покупцям доступу до Сайту і обробки Замовлень Покупців, а також з метою використання цих даних у маркетингових цілях (аналіз даних про продаж Товару, аналіз відвідування Сайту, електронна розсилка, тощо.).

6.3. Політика конфіденційності та персональних даних за Угодою застосовується винятково до Сайту. При переході Покупця на сайти третіх осіб (в тому числі сторонніх сервісів) Покупець керується політикою конфіденційності відповідного сервісу.

6.4. Покупець вказує ПІБ, номер телефону, адресу доставки замовлення. Решта інформації надається Покупцем за його вибором в коментарі до Замовлення. Покупець самостійно перевіряє достовірність наданої інформації.

6.5. Продавець має право на відправлення рекламних повідомлень, просування Товару, інформаційних матеріалів щодо Товарів, послуг Продавця, заходах та акціях.

6.6. Продавець має право на передачу персональних даних Покупців третім особам, якщо така передача вимагається для виконання Продавцем своїх обов’язків за Угодою та захисту прав та свобод Продавця або третіх осіб, якщо Покупець порушує умови Угоди.

6.7. Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації за допомогою повідомлення на електронну пошту, вказану для контакту на Сайті. Покупець має право запросити інформацію про те, чи обробляються його дані Продавцем. 


7. Обмеження відповідальності

7.1. Інтернет магазин marshmallow.com.ua у будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали та послуги, що представлені на цьому Сайті, а також згадані в них продукти та ціни. 

7.2. Інтернет магазин marshmallow.com.ua ні при яких обставинах не несе відповідальності за будь-який збиток (включаючи моральний збиток, збиток від втрати прибутку, даних або від  переривання ділової активності), що виник внаслідок використання чи неможливості використання даного Сайту.